Om oss

Rättviks Trappfabrik – en riktig trapptillverkare – trapptradition med trä i fokus – ett modernt hantverk

Trappfabriken mitt i Dalarna tillverkar trappor med tillbehör sedan mer än 50 år tillbaka. Trappor i långa rader, trappor med karaktär – personliga, enkla, rena, exklusiva, detaljrika, klassiska och moderna. Trätraditionen i Siljansbygden är stark – kombinationen gammal kunskap och modern teknologi resulterar i trappor som är sköna för ögat, bekväma och säkra att gå i. Att erbjuda trygghet fungerar bäst i längden, det vet vi.

På trappfabriken hittar du trätrappor, lofttrappor, trappräcken och andra trapptillbehör. Utöver det kan vi tillverka fönsterbrädor, bänkskivor, hyllplan och andra inredningsdetaljer av hög kvalitet för hem, kontor och annan offentlig miljö.

I dag är vi tio medarbetare på fabriken och flera team med montörer som tillsammans besitter en stor kompetens och mångårig erfarenhet av trapptillverkning. Det säkerställer att du som kund får en produkt som lever upp till dina högt ställda krav på form, funktion och kvalitet. Med hjälp av ett modernt CAD-CAM-program visualiseras din ”trappidé”. Givetvis har vi en professionell maskinpark med bl a CNC-maskin som bidrar till en effektiv tillverkningsprocess.

Vi tillverkar många olika sorters trappor – från de enklare trappstegen ned till källaren till de verkligt avancerade skräddarsydda designtrapporna med en central placering i fastigheten. För oss är speciallösningar standard.

Välkomna att prata trappor med någon av oss på Trappfabriken!

Kontakta oss
Rättvik landskap med rött hus