Arkitekter & hustillverkare

Trappor för alla!

Privatkund, hustillverkare, arkitekt eller snickare – alla är välkomna att köpa trappor hos Trappfabriken.
Vi har en fabrik och organisation liten nog att kunna ge ett personligt bemötande – och stor nog att hantera mer omfattande projekt. Fördelar av att samarbeta med Trappfabriken är många. Vi kan specialtillverka detaljer, utföra mätning och montering på ett flertal orter och vi har en gedigen erfarenhet inom trappkonstruktion. Ni får en personlig service från en engagerad och kunnig partner.

Tillverkare av hus – här finns en engagerad leverantör av trappor!

Trappfabriken kan erbjuda er ett eget bassortiment av trappor – ni väljer t ex ett antal grundmodeller och valbara tillägg. Vi kan också ta hand om diskussionen kring trappan direkt med er kund så att de har möjlighet att få goda råd och lösningsförslag. Välj hur ni vill arbeta – vi är lyhörda och konstruktiva. Välkommen att kontakta vår VD eller platschef på 0248-79 79 79.

Arkitekt eller designer – här finns en trapptillverkare som kan realisera era visioner.

Vi har genomfört ett stort antal trapprojekt tillsammans med olika arkitekter. Har ni behov av en samarbetspartner som är intresserad och lyhörd för era idéer och verkligt mån om slutresultatet – tveka inte att kontakta Trappfabriken. Ni ritar – vi konstruerar.

Trappor för alla typer av hus- och bostadsprojekt!

Det finner ni hos Trappfabriken. Redan har många företag i såväl Dalarna som andra delar av landet upptäckt fördelarna med att jobba tillsammans med Rättviks Trappfabrik. Otaliga är de villor, fritidshus, lägenheter, vindsvåningar och offentliga miljöer vi utrustat med ny trappa. Ofta i samarbete med en byggherre eller mindre byggentreprenör – vi gör det enkelt att lösa trappbehovet. Kontakta oss för förutsättningslösa offerter och lösningsförslag. Snabb service och stor flexibilitet – det lägger grund för långsiktiga samarbeten och nöjda slutkunder. Kontakta VD eller platschef för mer information.